Showografia/Discografia

Uuden Iloisen Teatterin kesärevyyt:

sonjakuva1

• Pallo hallussa 1984

• Maitoa, maitoa 1987

• Kanavanvaihtaja 1988

• Hyvin menee, naapurit nauraa 1989

• Helibori humpsis ja pokasaha soi 1990

• Meitin Finland 1991

• Bonjour kirvesvartta 1992

• Ne halii meitin 1993

• Tunti torvisoittoa 1994

• Pure lenkki 1995

• Kun Eurojentalolla tanssittiin 2001

• Me olemme taas 2003

Kivikasvot:

• Midnight Madness 1987

• Night Circus 1988

Show it/Movies, Movies:

Silja Serenade 1992, Silja Symphony 1993, Silja Europa 1994 

JES!-show:

Kaksi Kanaa 1994-95, MTV3 1995 

triokuva

Silmänlummetta:

Ravintola Alberga 1997 

Shake, Baby Shake 2000-2001

Sonja ja Timo- konserttikiertueet:

Yleisön pyynnöstä 1996 
Konserttilavalla 1998 
10-vuotisjuhlakiertue 2003


Sonja Lummen suunnittelemia / käsikirjoittamia erikoisohjelmia ja show-kokonaisuuksia on nähty myös mm. seuraavissa tilaisuuksissa:

Efore Oy 30 v. (2005) 
Teboil Oy 70 v. ( 2004) 
Panimoliitto 100 v. (2002) 
Ingram Micro Showcase (2001) 
GWS 125 v. Finlandia-talo (2001) 
HPY/Elisa, Länsiauto-Areena (2000) 
Puukeskus Pohjis-Suomi 90 v., Madetoja-sali (1999) 
TUL 60 v., Hartwall Areena (1999) 
Lapin Kulta 125 v., Hartwall Areena (1998) 
Siemens 100 v., Finlandia-talo (1998) 
Johtamistaidon opisto 50 v. (1996)

Tärkeimmät kansainväliset esiintymiset:

Eurovision Song Contest (Göteborg 1985) 
Bodrum International Song Festival (Turkki, 1985) 
Warsaw Radio Concert (Puola 1986) 
Jazz Concert with Tolvan Big Band (Malmö 1988) 
International Jazz Festival (Fär-saaret) 
Musiikkisilta (MTV-kons.Viljanti, Viro 1987) 
Nordring Concert (Tanskan Radion Viihdeorkesteri, Kööpenhamina 1988) 
Finnish Art (Baku, Azerbajdzan 1988) 
MTV:n musikaalikonsertti (Budapest 1989) 
Finnish Weeks (Tokio, Hotelli Imperial 1991) 
Pori Jazz Festival (1983-85, 1991, 1992) 
Itsenäisyyspäivän vastaanotto, Suomen konsulaatti (Los Angeles, USA 1998) 
Euroring Concert, Radion Sinfonia-orkesterin solistina (Helsinki 2000)

Discografia:

single

Anna Olla Vapaa (1982) 
Päivä Ja Yö (1984) 
Easy Life (1985) 
Parhaat (1989) 
Sonja (1990) 
Sonja Ja Timo (Duettoja Timo Turpeisen kanssa) (1998) 
Parhaat 2 (2000) 
Kissanainen (2003) 
Meri ja tuuli (2007)

Esiintymisiä muiden levyillä:

Puzzle, Lappeenrannan Big Band (1993) 
Suomalainen Big Band, Elvis ry (1994) 
UIT, Lauluja musiikki-iloitteluista 1979-94 (1995)

© Inmusic Oy 2016-2017